Skip navigation
  • BINE ATI VENIT IN ECHIPA DE ȘOFERI DE CAMIOANE

  • „Punctul nostru forte."

  • "Munca în echipă."

  • "Un sentiment rece."

  • „Vă păstrăm camionul în stare perfectă."

1.000 camioane - o echipă

Alăturați-vă celei mai cunoscute flote de camioane din Europa.

Investim în viitorul mobilității. Înființată în anul 1955, întreprinderea familială MOSOLF se numără astăzi printre firmele de top din Europa în domeniul logisticii automobilelor.
Suntem nerăbdători să cunoaștem femeile și bărbații care doresc să își înceapă cariera la MOSOLF. Oferim șoferilor de camioane, persoanelor care își schimbă profesia și ucenicilor locuri de muncă sigure și condiții de muncă corecte. Aplicați acum pentru postul de șofer profesionist la MOSOLF și alăturați-vă echipei noastre de șoferi de camion!

Timpul dumneavoastră este prețios și de aceea, la MOSOLF, este extrem de simplu să vă începeți activitatea: aplicați în mai puțin de un minut la MOSOLF cu ajutorul formularului expres „Easy Contact”. Vă vom contacta cât mai repede posibil. Procesul de aplicare nu a fost niciodată atât de simplu și rapid!

Descoperă succesul alături de MOSOLF - de asemenea ca subcontractor.

În domeniul logisticii vehiculelor, suntem întotdeauna interesați de parteneriate suplimentare pe termen lung cu transportatorii. Toate informațiile pe tema „Subcontractor în cadrul MOSOLF” sunt disponibile aici.