Skip navigation
  • Üdvözöljük a trucker team

  • „Bevetésre készen tartjuk tehergépkocsiját."

  • „Pontosan a mi feladatunk."

  • "Készen a következő útra."

1.000 eherautók - egy csapat

Legyen tagja Európa egyik legismertebb kamionflottájának.

A mobilitás jövőjébe fektetünk be. Az 1955-ben alapított MOSOLF családi vállalkozás ma Európában a vezető autóipari logisztikai cégek közé tartozik.  
Örömmel fogadjuk azokat a jövőbeni munkatársainkat, akik belépési lehetőséget keresnek a MOSOLF-nál.  A tehergépkocsivezetők, a foglakozást váltók és a képzés alatt állók számára biztonságos munkahelyet és jó mukafeltételeket kínálunk. Jelentkezzen most gépkocsivezetőnek a MOSOLF-nál és váljon kamionsofőr csapatunk tagjává!

Az Ön ideje értékes és ezért a MOSOLF-nál a belépés komplikációmentesen és egyszerűen történik: jelentkezzen 1 percen belül a MOSOLF-nál az „Easy Contact“ expressz formanyomtatványunkon keresztül. Ezután a lehető legrövidebb időn belül jelentkezünk Önnél. Még soha sem volt ennyire komplikációmentes és gyors a jelentkezés!

A MOSOLF-fal a sikerhez vezető úton - alvállalkozóként is.

A gépkocsi logisztika területén mindig a további hosszú távú partneri viszonyok fenntartásában voltunk érdekeltek szállítmányozó partnereinkkel. Az "Alvállalkozó a MOSOLF-nál" témakörre vonatkozó összes információ itt található.